Кам'яногребельський НВК "Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - дитячий садок"
Меню сайту

Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода

корисні посилання

Освітній омбудсмен

Безоплатна правова
Логотип

...

Методичний портал

«Методичний портал»


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Квітень » 14 » ДПА-2013 р.
23:30
ДПА-2013 р.

                    Електронні версії збірників завдань для проведення державної підсумкової атестації учнів 4-х і 9-х класів ЗНЗ у 2012-2013 н.р.

                                             ПОВНІ ВЕРСІЇ ЗБІРНИКІВ


УВАГА!
Електронні версії збірників завдань розміщено у форматі PDF і відкриваються  за допомогою програми Adobe Reader.

 

 

Електронні версії збірників завдань для проведення державної підсумкової атестації учнів 4-х класів ЗНЗ у 2012/2013 н.р.

  1. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з української мови для загальноосвітніх навчальних закладів з українською мовою навчання. 4 клас» (авт. Пономарьова К. І., Гайова Л. А.).  Повна версія.
  2. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з української мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 4 клас» (авт. Воскресенська Н. О., Харченко О. Я.).  Повна версія.
  3. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з російської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 4 клас» (авт. Сильнова Е. С., Каневська Н. Г., Олійник В. Ф.).  Повна версія.
  4. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з читання для загальноосвітніх навчальних закладів з навчання українською мовою. 4 клас»(авт. Вашуленко О. В.).  Повна версія.
  5. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з читання українською мовою для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 4 клас» (авт. Воскресенська Н. О., Харченко О. Я.).  Повна версія.
  6. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з читання для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 4 клас» (авт. Лапшина І. М., Попова Т. Д.). Повна версія.
  7. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням українською мовою. 4 клас» (авт. Онопрієнко О. В., Пархоменко Н. Є., Листопад Н. П.). Повна версія.
  8. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 4 клас» (авт. Онопрієнко О. В., Пархоменко Н. Є., Листопад Н. П.).  Повна версія.
  9. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з української мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням мовами національних меншин. 4 клас» (авт.Петрук О. М.).
  10. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з кримськотатарської мови та читання для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням кримськотатарською мовою. 4 клас» (авт. Мамутова М. Р.).  Повна версія.
  11.  «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з польської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням польською мовою. 4 клас» (Іваницька Е. В., Слободяна І. А., Савчак М. Й.). Повна версія.
  12. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з читання для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням польською мовою. 4 клас» (авт. Іваницька Е. В., Слободяна І. А., Савчак М. Й.). Повна версія.
  13. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з молдовської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням молдовською мовою. 4 клас» (авт. Фєтєску Л. І., Пасат Н. В.). Повна версія.
  14. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з читання для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням молдовською мовою. 4 клас» (Фєтєску Л. І., Пасат Н. В.). Повна версія.
  15. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з румунської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням румунською мовою. 4 клас» (Пілігач О. Г., Скріпа О. К.). Повна версія.
  16. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з читання для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням румунською мовою. 4 клас» (Пілігач О. Г., Скріпа О. К.). Повна версія.
  17. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з угорської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням угорською мовою. 4 клас» (авт. Сергійчук Ю. П., Гадар Ю. І.). Повна версія.
  18.  «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з читання для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням угорською мовою. 4 клас» (авт. Сергійчук Ю. П., Гадар Ю. І.). Повна версія.

Електронні версії збірників завдань для проведення державної підсумкової атестації учнів 9-х класів ЗНЗ у 2012/2013 н.р.

  1. «Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з української мови. 9 клас» (укл. Мацько Л. І., Христенок В. Ф., Сидоренко О. М., Мацько О.М.).  Повна версія.
  2. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з української літератури. 9 клас» (авт. Коваленко Л. Т., Михайлова Н. В.). Повна версія.
  3. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації зі світової літератури. 9 клас» (авт. Фоміна С. П., Таранік-Ткачук К. В.).
  4. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики. 9 клас» (авт. Глобін О. І., Єргіна О. В., Сидоренко П. Б., Комаренко О.В.).  Повна версія.
  5. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 9 клас» (авт. Глобін О. І., Єргіна О. В., Сидоренко П. Б., Комаренко О.В.).  Повна версія.
  6. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з географії. 9 клас» (авт. Гладковський Р. В., Довгань А. І., Паламарчук Л. Б., Совенко В. В.). Повна версія.
  7. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з географії для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою (російською мовою). 9 клас» (авт. Гладковський Р. В., Довгань А. І., Паламарчук Л. Б., Совенко В. В.). Повна версія.
  8. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з біології. 9 клас» (авт. Костильов О. В., Андерсон О. А.).  Повна версія.
  9. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з біології для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 9 клас» (авт. Костильов О. В., Андерсон О. А.).  Повна версія.
  10.  «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з хімії. 9 клас» (авт. Титаренко Н. В., Лашевська Г. А.). Повна версія.
  11. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з англійської мови. 9 клас» (авт. Коваленко О. Я., Чепурна О. В., Ворон Г. Л., Шопулко М. Н.).  Повна версія.
  12. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з німецької мови. 9 клас» (авт. Коваленко О. Я., Горбач Л. В., Трінька Г. Ю.). Повна версія.
  13. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з французької та іспанської мов. 9 клас» (авт. Коваленко О. Я., Клименко Ю. М., Файзуліна Л. М., Костилев А. І., Плієнко В. П.).  Повна версія.
  14. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з історії України. 9 клас» (авт. Власов В. С.). Повна версія.
  15. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації із всесвітньої історії. 9 клас» (авт. Ладиченко Т. В., Камбалова Я. М.). Повна версія.
  16. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з правознавства (практичний курс). 9 клас» (авт. Ремех Т. О.).  Повна версія.
  17. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з художньої культури. 9 клас» (авт. Масол Л. М., Гайдамака О. В.). Повна версія.
  18. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з фізики. 9 клас» (авт. Засєкіна Т. М., Коваль В. С., Сиротюк В. Д., Чернецький І. С.). Повна версія.
  19. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з інтегрованого курсу «Література (російська та світова)». 9 клас» (авт. Сімакова Л. А., Снєгірьова В. В.).  Повна версія.
  20. «Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з російської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 9 клас» (Бикова К. І., Кошкіна Ж. О.). Повна версія.
  21. «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з інформатики. 9 клас»» (авт. Морзе Н. В., Вембер В. П., Кузьмінська О. Г., Войцеховський М. О., Проценко Т. Г.). Повна версія.

22. «Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з кримськотатарської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням кримськотатарською мовою. 9 клас» (авт. Ганієва Е. С., Яяєва А. М., Нафєєва Л. Б.). Повна версія.

23. «Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з румунської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням румунською мовою. 9 клас» (авт. Говорнян Л. С., Остафій О. Р.). Повна версія.

24. «Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з молдовської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням молдовською мовою. 9 клас» (авт. Фєтєску Л. І., Кьося В. В.). Повна версія.

25. «Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з угорської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням угорською мовою. 9 клас» (авт. Браун Є. Л.). Повна версія.

26. «Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з польської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням польською мовою. 9 клас» (авт. Лебедь Р.К.) Повна версія.

27. «Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з болгарської мови для загальноосвітніх навчальних закладів. 9 клас» (авт. Бузіян Н. С., Кара Н. В.). Повна версія.

28.    «Збірник завдань для державної підсумкової атестації з інтегрованого курсу «Література (румунська та світова)». 9 клас» (авт. Говорнян Л. С., Бурла). Повна версія.

Переглядів: 848 | Додав: ser0709 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Я маю право

Права дітей
Права дітей

РС ГУ ДСНС
РС ГУ ДСНС інформує

НУШ

Пошук

Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту
освітній портал Педагогічна преса Каталог
сайтів України Каталог україномовних сайтів


Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz