Кам'яногребельський НВК "Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - дитячий садок"
Меню сайту

Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Погода

корисні посилання

Освітній омбудсмен

Безоплатна правова
Логотип

...

Методичний портал

«Методичний портал»


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Грудень » 20 » Наказ МОНмолодьспорт №1388 від 05.12.11 року
08:26
Наказ МОНмолодьспорт №1388 від 05.12.11 року
Про організацію змістовного дозвілля обдарованих і талановитих дітей під час зимових канікул 2011/2012 навчального року ?

На виконання наказу МОНмолодьспорт України від 18.11.11 № 1323 "Про фінансування проведення новорічних, різдвяних, масових та оздоровчих заходів з обдарованими та талановитими дітьми упродовж зимових канікул 2011/2012 навчального року", наказу Міністерства освіти і науки України від 18.01.2011 № 37 "Про затвердження Плану міжнародних і всеукраїнських заходів з учнівською та студентською молоддю на 2011 рік" та з метою підтримки обдарованих та талановитих дітей наказую:

1. Міністерству освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, начальникам управлінь освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій:

1.1. Затвердити плани роботи щодо організації дозвілля дітей під час зимових канікул; визначити джерела фінансування святкових заходів; активно залучати єднання, громадські¢суб’єкти підприємницької діяльності, профспілкові об організації.

1.2. Забезпечити роботу навчальних закладів щодо організації змістовного відпочинку дітей та учнівської молоді в канікулярний період, зокрема, проведення заходів, присвячених новорічним і різдвяним святам (фольклорних дійств, святкових концертів, карнавалів, вистав тощо).

1.3. Забезпечити організацію вручення до Дня Святого Миколая подарунків дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, дітям-інвалідам, дітям, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, дітям військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та журналістів, які загинули під час виконання службових обов'язків, дітям загиблих шахтарів, дітям із малозабезпечених і багатодітних сімей.

1.4. Забезпечити організацію оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

1.5. Забезпечити умови для організації оздоровлення та відпочинку талановитих, обдарованих дітей, лідерів учнівського самоврядування.

1.6. Сприяти проведенню та участі учнівської молоді в заходах із спортивного, еколого-натуралістичного, науково-технічного, туристсько-краєзнавчого напрямів позашкільної освіти.

Забезпечити відвідання учнями музеїв, бібліотек, театрів, кінотеатрів, пам’яток культурної спадщини, організацію екскурсій та туристичних поїздок Україною.

1.7. Забезпечити участь учнівської молоді в оздоровчо-масових заходах МОНмолодьспорту із спортивного, еколого-натуралістичного, науково-технічного, туристсько-краєзнавчого напрямів позашкільної освіти на період зимових канікул 2011/2012 навчального року згідно з планом, що додається.

1.8. До 20 січня 2012 року поінформувати відділ позашкільної освіти, виховної роботи та захисту прав дитини Міністерства (Середницька А.Д.) про проведену роботу.

2. Керівникам навчальних закладів:

2.1. Вжити вичерпних заходів щодо запобігання поширенню грипу та гострих респіраторних захворювань під час проведення новорічних і різдвяних свят.

2.2. Забезпечити дотримання правил безпечної поведінки учасниками масових заходів, вимог протипожежної безпеки, зокрема, заборонити використання відкритого вогню, петард та інших пожеже- і вибухонебезпечних предметів, правил порядку проведення екскурсій, походів, перевезення дітей автомобільним та іншими видами транспорту.

3. Національному еколого-натуралістичної центру учнівської молоді (Вербицький В.В.), Українському державному центру позашкільної освіти (Ткачук В.В.), Українському державному центру туризму і краєзнавства учнівської молоді (Савченко Н.В.) здійснити організаційні заходи щодо проведення оздоровчо-масових заходів з обдарованими і талановитими дітьми із спортивного, еколого-натуралістичного, науково-технічного, туристсько-краєзнавчого напрямів позашкільної освіти на період зимових канікул 2010/2011 навчального року згідно з планом, що додається.

4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра Жебровського Б.М.

Тимчасово виконуючий
обов’язки Міністра П.М. Куліков



За матеріалами: Освіта.ua
Дата публікації: 19.12.2011
Переглядів: 703 | Додав: ser0709 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Я маю право

Права дітей
Права дітей

РС ГУ ДСНС
РС ГУ ДСНС інформує

НУШ

Пошук

Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту
освітній портал Педагогічна преса Каталог
сайтів України Каталог україномовних сайтів


Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz